Шановні клієнти!
З 24 лютого по 24 березня наша компанія оголошує кредитні канікули для своїх клієнтів.
У цей період штрафи за несплачені платежі не нараховуватимуться.
Дія кредитних канікул може буде подовжена в залежності від ситуації в Україні.

Бережіть себе і своїх рідних! Віримо в перемогу України!

Зимовий відпочинок кращий за літній, навіть якщо ця відпустка у кредит

Зимовий відпочинок кращий за літній, навіть якщо ця відпустка у кредит

Не завжди вдається влітку вирушити у довгоочікувану відпустку, часто відпочинок доводиться планувати взимку. Не варто засмучуватися, тому що навіть у холодні дні можна весело провести час, з'їздити до спекотних країн, покататися на лижах, чого не завжди вдається в червні. Щоправда, така розвага коштує дорого, тому простіше отримати гроші в кредит, а вже потім купувати путівку. Нижче розповімо, куди пересічному українцю можна з'їздити, що подивитися, а також скільки це коштуватиме.

У чому плюси зимового відпочинку

Подорож та позики онлайн на відпустку – дивне поєднання. Важко ніжитися під променями сонця у далекій країні, якщо в тебе не закриті кредити. Але часто позика допомагає доплатити за відпустку, коли не вистачає невеликої суми, потрібно перестрахуватися на випадок підвищення курсу валюти.

У чому переваги отримання позики на карту для подорожей:

  • Отримати кредит на відпустку можна будь-якої пори року.

  • Можна перестрахуватись у подорожі, якщо після оплати путівки не залишилося грошей на витрати.

  • Легко вирішити будь-яке фінансове питання, навіть якщо не вистачає кілька тисяч гривень для поїздки на курорт, а зайняти немає в кого.

Іншими словами – це корисні додаткові гроші

Куди поїхати на відпочинок узимку?

Українцям, які виросли в помірно континентальному кліматі, коли влітку відносно спекотно, а взимку – холодно, важко уявити, що є країни, де взимку панує спека. А влітку – суцільні дощі. Нижче розповімо про місця, де відпочинок тільки починається з кінця листопада, а ось влітку туди краще не їздити, інакше натрапите на тропічні урагани, сильну спеку та зливи.

Єгипет

Лідер у переліку країни для зимового відпочинку серед наших туристів. Навіть улітку і на травневі свята наші співвітчизники прагнуть відпочити там, оминаючи курорти Середземномор'я. Крім відкритих кордонів, бюджетного відпочинку країна радує гарною погодою. Вдень там близько +25°C, а вода прогрівається до +23°C. Також до плюсів можна віднести короткий за часом переліт, віза по прильоту та вартість по гарячому туру – від 490 USD на особу.

Шрі Ланка

Гарна в будь-яку пору року, але влітку там часто дощі, які швидко закінчуються, так що наші туристи більше уподобали західний регіон – Трінкомалі, Пасікуда, Аругамбей. З жовтня всі намагаються відвідувати південні курорти – Хіккадуве та Унаватуна. Коли в Україні сиро та холодно, то краще поїхати у сонячну Шрі-Ланку. Вартість відпочинку вийде від 600 USD за 3* готель, за винятком перельоту.

ОАЕ

Країна, побудована з металу та скла, серед пустелі, влітку навіть небезпечна для відпустки, оскільки температура підвищується до +50°C. А ось взимку - саме воно, повітря +27 ° C, а вода цілком комфортна - +23 ° C. Знайти бюджетні місця для поїздки важко, так що готуйтеся, що найдешевший варіант вийде від 600 USD на особу.

Домінікана

Сезони ураганів у цій країні закінчуються до середини жовтня, тож потік туристів починає наростати. Саме час взяти офлайн позику готівкою і купити собі путівку в цю чудову країну. На пляж досвідчені рекомендують вирушати відразу з 6 ранку, тим паче, що й різниця в часі маленька. До грудня погода покращується, температура води +26-28°C, і так усю зиму, а повітря на 2 градуси вище. Дуже зручні погодні умови. Таке задоволення обійдеться щонайменше 850 USD з однієї людини.

Де недорого покататися на лижах у Європі?

Можна не лише провести кілька днів на морі, а й вирушити на курорти східної частини материка, щоб покататися на лижах. Це буде набагато дешевше, ніж Франція, Швейцарія та Австрія.

Пампорове (Болгарія)

Знаходиться у південній частині країни, відрізняється розвиненою інфраструктурою. Тут багато готелів, ресторанів і барів, інші розважальні заклади. За географічним розташуванням Пампорово розташувалося в центрі Родопських гір на висоті 1926 метрів, біля підніжжя Сніжанка. За 6 днів оренда екіпіровки та скі-пас вийде €109. Чудовий сервіс.

Пояно Брашов (Румунія)

Траси цього курорту підходять новачкам та досвідченим лижникам. Нещодавно там встановили 8-місцеву гондолу, яка покращила систему підйомників. За розмірами це невелике місце, але недороге. Для професійних лижників мало розваг, але ввечері неподалік траси можна посидіти в численних барах та ресторанах. 6-денний скі-пас обійдеться в €109.

Копаонік (Сербія)

Має найсучаснішу систему підйомників у Східній Європі, яка доставляє відпочиваючих до трас. Знайти собі трасу для спуску не становитиме проблем, є незаймані, широкі, чисті, для бігових лиж тощо. Місце зберегло свою сільську чарівність, будинки із солом'яними дахами розкидані по схилах, багато барів, увечері танці. Ціна 6-денного скі-пас - €79.

Гарячі путівки на відпочинок взимку

Новий рік та Різдво – це пік гірськолижного сезону з гарантованою наявністю снігу. При цьому спекотні країни наші люди також не ігнорують. Вартість за проживання в готелях завжди найдорожче, як і переліт, тому варто знайти гроші заздалегідь, сплатити путівки до сезону. Зекономити можна у квітні, коли сніг на схилах вже є, а потік туристів падає.

Якщо ви ще ніколи не були на гірськолижному курорті, то можна взяти кредит на відпочинок і пакувати валізи. До речі, середина весни – це ще сприятливий час для сімейних поїздок. У цей час є знижки та акції для дітей, можна розраховувати на не найбільшу суму грошей на відпочинок. Окремо майте на увазі, що не всі пропонують прокат спорядження, іноді простіше взяти його з собою.

Хочеться у відпустку зараз, але гроші скінчилися. Що робити?

Якісний відпочинок у нашої людини асоціюється з великими витратами, але це не завжди правда. Досвідчені мандрівники знають, де можна заощадити, коли краще купувати путівки, тому своїми лайфхаками вони із задоволенням діляться на тематичних форумах. Поради стосуються місця проживання, харчування, пересування у незнайомих містах. Але з порожньою кишенею в іншу країну не поїдеш, тому простіше взяти невеликий кредит на відпочинок в Україні. Нижче розповімо про деякі варіанти, щоб не урізати останні місяці перед поїздкою свій дохід з метою економії.

Накопичити грошей на наступний сезон

Цей варіант найбільше підходить для стратегів. У працюючої людини всього 2 джерела доходів – активний, до якого належить зарплата та підробітки, а також пасивний – режим економії, коли потрібно трохи відкладати на велику покупку. До речі, до пасивного джерела доходу можна віднести також здачу в оренду квартири та машини. Якщо стоїть мета заробити на відпочинок, краще відкладати поступово із зарплати протягом року, що дозволить здійснити зимові плани.

Взяти в борг

Коли накопичень не вистачає, то можна пройтися по друзям та знайомим, попросити трохи грошей у них. Українці часто звертаються до своїх рідних – батьків та дітей, братів та сестер. Це невелика гарантія, що відпустка не зірветься, головне щоб було в кого зайняти.

Взяти кредит на відпочинок

Коли родичі відмовили через свої причини, можна за грошима звернутися до банку або МФО. Перший варіант непоганий, якщо ви маєте високу зарплату, все офіційно, хороша кредитна історія. Зазвичай все навпаки, тому кредити беруть у мікрофінансових компаніях, яких у нашій країні є багато.

У «Рекредиті» видають порівняно більшу суму грошей, ніж в інших конторах. Це пов'язано з політикою організації, а також бажанням допомогти нашим мешканцям, щоб вони обходили стороною закладу з високими відсотками за позиками. Отримати гривню можна протягом 15 хвилин, доступне кредитування повнолітнім, що пов'язане із законодавством, видавати гроші дозволено віком від 18 років.

Щоб не подавати заявки на кредит усій сім'ї, придивіться до умов обслуговування в ReCredit:

  • Надають мікропозики з мінімальним пакетом документів. Стане в нагоді лише ІПН та паспорт.

  • Не потрібна застава, навіть на максимальну суму позики.

  • Видають кредити за низькою ставкою приватним клієнтам та компаніям.

  • Погасити борг дозволяють протягом 24 місяців.

  • За онлайн заявкою можна отримати гроші в кредит на суму до 40 000 грн., в офісі компанії – до 100 тис. гривень.

  • Відсоток – 0,25% за день.

МФО в Україні зарекомендували себе як безвідмовні компанії, котрі готові терміново видати потрібну суму грошей. Якість обслуговування не зрівняється з банками, бюрократії немає, все проходить онлайн. Гривню можуть отримати навіть ті позичальники, яким раніше відмовили у банку через низький офіційний дохід, прострочення у минулому. При цьому не потрібні поручителі, зайві довідки. Що стосується «Рекредит», то ми пропонуємо вигідні позики з прозорими умовами, без комісій, нав'язаних сервісом та платних послуг. Всі заявки на кредит розглядають вручну, не автоматично, тому менеджери розглянуть детально кожен запит, а це підвищує шанси на успіх.

Якщо порівнювати ReCredit з іншими фінансовими компаніями, то умови максимально вигідні: що термін, що відсоток, та й сума більша, ніж в інших конторах. Головний офіс знаходиться у Києві – у БЦ «Хвиля», завжди можна підійти, уточнити будь-які питання, якщо ви адепт живого спілкування – це теж зручно, багато компаній працюють віддалено, не мають офісів у місті.

Висновок

Тимчасові фінансові проблеми – не привід відмовляти собі у відпочинку та довгоочікуваній відпустці. Беріть позики, подорожуйте, а після прильоту – закривайте борги з новими силами та енергією. Мікропозики будуть корисні тим, у кого відпочинок намітився раптово, тобто з'явився гарячий тур. Пам'ятайте, що зима – час виконання бажань. Подаруйте собі та близьким відмінний тиждень чи два, а ReCredit підтримає ваші починання фінансово.