Шановні клієнти!
З 24 лютого по 24 березня наша компанія оголошує кредитні канікули для своїх клієнтів.
У цей період штрафи за несплачені платежі не нараховуватимуться.
Дія кредитних канікул може буде подовжена в залежності від ситуації в Україні.

Бережіть себе і своїх рідних! Віримо в перемогу України!

Як отримати кредит через інтернет в Україні

Як отримати кредит через інтернет в Україні

Оформити мікрокредит онлайн на карту без відмови в МФО набагато простіше, ніж звертатися за споживчим кредитом в банк. В Україні сотні таких закладів, які працюють за ліцензією. Вони допомагають отримати гроші до зарплати, щоб на час перекрити фінансові діри в сімейному бюджеті. Розглянемо плюси мікрокредитів онлайн без перевірок, а також як отримати позику в короткі терміни.

Де взяти гроші без банку

Кожній людині, хто хоч раз звертався в банк за кредитом, відомо те почуття дискомфорту, коли доводилося довго чекати рішення, розповідати менеджерам, на що будуть витрачені отримані кошти. До цього потрібно було збирати довідки, і на узгодження заявки йшло багато часу. При цьому душевне навантаження серйозне, а позику могли врешті-решт просто не дати.

Не буде ніяких неприємних моментів, якщо захочете <a href="https://recredit.ua/ru"> взяти кредит онлайн </a> в МФО. Запросити потрібну суму на банківську карту можна на роботі чи вдома. Досить вказати достовірні особисті дані в анкеті, докласти сканкопіі паспорта та ІПН, а після - вислати анкету на розгляд. Банки не займаються видачею дрібних сум до зарплати, не пропонують цілодобово грошові онлайн позики на короткий термін, тому мікрофінансові компанії змогли швидко заповнити цю нішу.

Як правильно обрати вигідного кредитора (МФО)?

Ринок мікрофінансових компаній в Україні добре розвинений. У ньому багато гравців. Важливо знайти організації, які пропонують кращі умови кредиту готівкою онлайн, працюють прозоро і відкрито. Перш ніж робити запит на кредит, наведіть довідки про компанії, дізнайтеся, як довго вона працює.

Слід звернути увагу ще на такі моменти:

  • Умови видачі грошей
  • Наявність акційних і бонусних програм
  • Спосіб видачі позики на картку
  • Розмір процентної ставки
  • Суму кредиту і терміни оплати
  • Умови пролонгації
  • Варіанти погашення

Беручи до уваги зазначені критерії, буде легко підібрати МФО, яке допоможе з грошима в скрутну хвилину.

Переваги мікрофінансових компаній

Деякі люди до сих пір сумніваються, а чи варто брати споживчий кредит з 18 років таким шляхом. Але на ділі МФО мають безліч переваг.

Ось основні плюси:

  • Немає прив'язки до часу і місця
  • Не потрібно збирати багато документів, достатньо паспорта та ІПН
  • Схвалення по заявці онлайн на карту протягом 15 хвилин
  • Прозорість умов
  • Видача споживчого кредиту без застави та посередників клієнтам навіть з поганою кредитною історією
  • Високий відсоток схвалення заявок

Користуючись кредитами через інтернет, можна легко виправити свою кредитну історію, так як компанії висилають всі дані в БКІ. Якщо вчасно закриєте борг, то банки це побачать.

Що робити якщо потрібен споживчий кредит

Діяльність українських мікрофінансових організацій остаточно не врегульована, часто видають позики під 700% річних, деякі фірми взагалі під виглядом прихованих комісій пропонують взяти кредит без довідки про доходи під 1000% річних на 2-4 тижні. При цьому оформити більше 10 000 гривень онлайн неможливо.

Щоб полегшити вибір, компанія «РеКредіт» пропонує лояльні умови кредитування. Це єдина фірма в Україні, яка спеціалізується на рефінансуванні мікропозик на суму до 100 000 гривень. Отримати споживчий кредит онлайн можна на будь-які цілі - придбання побутової техніки, ремонт машини, підтримку малого бізнесу.

Як оформити кредит в сервісі «РеКредіт»:

  1. На офіційному сайті за допомогою калькулятора вказуємо суму і термін позики.
  2. Далі заповнюємо заявку на споживчий кредит без застави, де потрібно вказати ряд особистої інформації. Після перевірки інформації співробітники швидко дадуть відповідь.
  3. Підписуємо договір-оферту і відразу отримуємо гроші на карту банку.

Рекредитування - відносно нова послуга в фінансовому секторі України, яка спрямована на тих людей, хто хоче швидко і під вигідні умови закрити борги в МФО. Ставка в «РеКредіт» - 7,5% на місяць, в порівнянні з мікрофінансовими організаціями - це зовсім небагато. Близько 75% кредитів компанії видані на карту як раз для рефінансування мікропозик, які були отримані в інших структурах.

У цій компанії готові видати позику з 9:00 до 18:00 без вихідних і святкових днів. Процедура заповнення анкети проста, забирає 1 хвилину (там всього 5 полів). Заявку можна подати відразу на сайті. Великий плюс у тому, що всі запити компанія розглядає в «ручному» режимі, застосовують індивідуальний підхід до кожного клієнта по ситуації. Вам ніколи не відмовить «бездушний» автоскорінг, який часто зустрічається в звичайних мікрофінансових організаціях, де заявки поставлені на потік.