Шановні клієнти!
З 24 лютого по 24 березня наша компанія оголошує кредитні канікули для своїх клієнтів.
У цей період штрафи за несплачені платежі не нараховуватимуться.
Дія кредитних канікул може буде подовжена в залежності від ситуації в Україні.

Бережіть себе і своїх рідних! Віримо в перемогу України!

Де можна отримати кредит на лікування в Україні?

Де можна отримати кредит на лікування в Україні?

У серпні 2021 року середня зарплата по Україні становила 13 997 гривень. Цієї суми недостатньо для придбання товарів, оплати комунальних платежів. А будь-якої миті можуть виникнути проблеми зі здоров'ям, тому що від цього ніхто не застрахований. Поки що у нас немає обов'язкового медичного страхування, тож доводиться брати кредити на лікування, щоб сплатити рахунки у клініці. Нижче розповімо, які особливості такого виду позики, де можна взяти кредит на лікування в Україні.

Особливості лікування кредит

Кредит на лікування в Україні – один із варіантів споживчого кредитування. Позичальник отримує гроші від банку після підтвердження діагнозу у клініці. Деякі великі лікарні вже працюють із фінансовими установами, тому запросити споживчий кредит на лікування можна одразу у лікаря. Умови оплати, розмір платежу майже відрізняються від стандартних умов оформлення кредиту готівкою.

Банки можуть не видати кредит на лікування, якщо не можна спрогнозувати тривалість хвороби або діагностовано невиліковне захворювання. У групі ризику належать люди із захворюванням судин, серця, онкохворі. Найпопулярнішою причиною отримання кредиту на операцію – це запланована пластична хірургія та послуги стоматології. Попит на кредит на лікування дитини та літніх родичів вищий у зимовий період, оскільки цей час збільшується ризик отримання переломів та травм.

Переваги мікрокредитів на лікування

Якщо думаєте над тим, де взяти кредит на лікування, звертайтеся за мікрокредитуванням. У мікрофінансових організаціях готові вирішити будь-які проблеми з грошима лише за 15 хвилин. При цьому вони не звертають увагу на вік, суму пенсії, чи є у вас хвороба, чи ні.

Виходити з дому для оформлення позики не доведеться, заявку на споживчий кредит на медичні послуги можна отримати онлайн. При собі потрібно мати 2 документи – паспорт та ІПН. Плюс ще в тому, що кошти переказують на картку банку. Це дозволяє одразу погасити борг за операцію перед приватною лікарнею.

Стоматологія за рахунок кредитних коштів

Українські стоматологічні клініки надають різні послуги:

  • Лікування зубів, видалення карієсу, пломбування каналів, відбілювання.
  • Видалення зубів, лікування періоститу.
  • Мікропротезування, встановлення вінірів.

Деякі ціни на сервіс у клініці можуть бути непідйомними для пенсіонерів, пацієнтів, у яких мінімальна зарплата, тому вони шукають, які банки дають кредит на лікування, скільки все це обійдеться.

Чи дають кредит на інші хвороби?

Безпосередньо отримати цільовий кредит на лікування без поручителів не вийде, оскільки зараз українські банки пропонують здебільшого позики без цільового витрачання коштів. Інакше кажучи, вони запитують у позичальника, а куди підуть гроші. Отже, навіть при важких недугах, можна хворим оформити кредит на лікування.

Основні вимоги для позичальників банку в Україні, щоб отримати кредит на лікування:

  • Наявність постійного доходу, враховують лише офіційно підтверджений. Доведеться приносити довідку з місця роботи.
  • Стаж – від 6 місяців.
  • Наявність всього пакету документів (деякі банки навіть просять свідоцтво про реєстрацію транспорту або які встановлюють документи на особисте житло).
  • Надання контактних номерів друзів, керівництва на роботі, чоловіка (дружини).

Якщо не виходить особисто взяти кредит на лікування, то банки, згідно зі своїми інструкціями, можуть запропонувати видачу позики на здоровішого родича або Вашого близького друга. У разі гострої потреби це може стати виходом із ситуації. Але є й інші варіанти, як отримати кредит на лікування, і при цьому в короткі терміни.

Де взяти гроші на лікування?

До створення повноцінної системи медстрахування в Україні кредити вважаються єдиним вірним способом погашення рахунків за операцію у клініці. Радимо зважити всі за і проти, дивитися на ліміти позик, відгуки МФО, процентну ставку та інші параметри перед тим, як залишати заявку на сайті кредитної організації. Найвигідніше взяти позику на лікування у фінансовій компанії «РеКредит». Ми видаємо до 100 000 гривень під низький відсоток – буде лише 7,5% на місяць, що на порядок нижче, ніж у мікрофінансових організаціях.

Пам'ятайте, що поїздка до санаторію – це також своєрідна профілактика захворювань. Тож не варто відкладати на потім подорож, тому що простіше вирішити проблему в зародку, ніж потім оплачувати великі лікарняні рахунки.