Шановні клієнти!
З 24 лютого по 24 березня наша компанія оголошує кредитні канікули для своїх клієнтів.
У цей період штрафи за несплачені платежі не нараховуватимуться.
Дія кредитних канікул може буде подовжена в залежності від ситуації в Україні.

Бережіть себе і своїх рідних! Віримо в перемогу України!

Гроші на Новий рік. Як не залишитися без свята?

Гроші на Новий рік. Як не залишитися без свята?

Веселе свято Новий рік чекають з нетерпінням дорослі та діти. Але що робити сім'ям, які не мають на реалізацію новорічних планів грошей? А скорочувати перелік витрат зовсім не хочеться. Не потрібно відмовлятися від мрії, завжди можна придбати новорічний подарунок та оплатити стіл у кредит. Все це дозволить весело провести час у компанії друзів та рідних.

Новорічні свята – як не піти в мінус?

Часто люди згадують про фінансові проблеми вже напередодні Нового року, коли запрошені гості, потрібно дарувати подарунки. У цій ситуації допоможе швидкий кредит, на оформлення якого потрібно не більше 15 хвилин особистого часу. Для початку визначтеся із сумою позики, щоб зрозуміти, а скільки грошей на свято вам таки потрібно. Нижче розглянемо орієнтовний розрахунок витрат на святкування урочистостей.

Подарунки для друзів та рідних

У Новий рік прийнято дарувати подарунки близьким та рідним людям. І ось цій статті видатків потрібно приділити особливу увагу. Справа в тому, що ціна подарунків залежить від кількості грошей у дарувальника та побажань одержувачів. Добре, коли бабусі з дідусем можна подарувати кружки з фотографіями онуків, але що робити, якщо дитина хоче новий електронний девайс? Навіть із мінімальними витратами на подарунки колегам, сім'ї, доведеться оформити позику готівкою або на картку від 1000 грн.

Купівля продуктів для новорічного столу

Сума видатків залежатиме від формату свята. Якщо в плани входить відвідування ресторану, то орієнтуйтеся на меню закладу, його статус та програму. Чек на одну особу стартує від 900 гривень. Коли вдома святкуватимете, то можна самим скласти меню, порахувати витрати на стіл. Тут все індивідуально, тому завжди відштовхуйтеся від можливостей.

Коли буде традиційне меню, є кому приготувати їжу на свято, збереться невелика компанія, то на таке гуляння потрібно від 600 гривень на людину. Для делікатесів та заморських страв доведеться збирати набагато більше. Простіше отримати кредит на новорічні подарунки та покупку продуктів, ніж переживати про те, що вам чогось не вистачить.

У кого краще позичити гроші?

Українці за традицією одразу не йдуть до банку, щоб отримати гроші на картку, а вирішують свої фінансові проблеми у родинному колі. Але перед святами у всіх великі витрати, тож можуть відмовити. Деякі забобонні, намагаються напередодні Нового року взагалі не оформляти кредит на подарунок, розмірковуючи про те, що як зустрінеш це свято, так його і проведеш.

У рідних та близьких

Як ми вже говорили, люди намагаються не брати одразу позику онлайн, а звернутися до друзів, рідних та близьких, щоб позичити гроші на вирішення своїх проблем. І це найоптимальніший варіант, тому що можна швидко покрити свої фінансові дірки у бюджеті. Відсотків зазвичай рідні не просять. Єдине, можуть не дати в борг, бо всі перед святами мають великі витрати. Та й дивно брати позики в друга, щоб купити подарунок на ці гроші.

У банку

Якщо не вдається взяти гроші у рідних, то люди, як правило, подають заявку на кредит на свято на картку в банку. Але це не найкраща і найпростіша ідея. На оформлення кредиту потрібно багато часу, доведеться збирати документи, а наприкінці є ризик отримати відмову. Тим паче позики онлайн не бачити пенсіонерам, студентам та фрілансерам – без довідки про доходи з ними ніхто розмовляти у банку не стане.

Мікрофінансові компанії

Не поспішайте засмучуватися, якщо через вік, відсутність офіційного працевлаштування та іншого вам не вдалося отримати оффлайн кредит на потрібний термін. Подарунки все одно можна купити, якщо подати заявку на мікропозику терміново без застави до МФО. При цьому важливо звернутися до правильного місця, наприклад, у ReCredit. На відміну від інших компаній, вони не видають гроші під 700% відсотків. Головний офіс організації знаходиться у Києві – у БЦ «Хвиля».

Чому за грошима на святкування Нового року потрібно звертатися до «Рекредиту»:

  • Видають гроші приватним клієнтам, підприємцям та керівникам компаній.

  • Термін сплати боргу – 24 місяці.

  • Онлайн можна оформити до 40000 грн.

  • Для отримання грошей потрібен паспорт, телефон, ІПН та адреса електронної пошти.

  • Ставка – 0,25% на день.

  • Оффлайн видають до 100 тисяч гривень.

  • Кредитний рейтинг має значення, але головне, щоб людина не мала незакритих прострочок за іншими кредитами.

Не потрібно підраховувати вигоду, оскільки ReCredit дійсно пропонує вигідні умови кредиту з прозорими умовами без додаткових комісій та платних сервісів. За кредитом можна звернутися будь-якого дня з 9:00 до 18:00, у компанії немає вихідних, а процедура оформлення кредиту забере не більше 4-х хвилин.

Найбільший плюс, що під такі низькі відсотки вони готові надати значну суму – до 40 000 гривень, а так працюють навіть не всі МФО в Україні, які мають ліміт – до 15 000 гривень. І все це онлайн. Багато хто, до речі, звертається до компанії «РеКредит», щоб рефінансувати свою непідйомну за відсотками позику в банку або іншому МФО.

Переваги позики у МФО

Почнемо з того, що мікрофінансові компанії давно стали паличкою-виручалочкою для наших людей. Вони кредитують населення у будь-якій точці країни, в режимі 24/7, без урахування свят та вихідних днів. Претендувати на грошову допомогу можуть різні верстви населення, тому що тут видають кредити від 18 років, отже, студенти, які отримують лише стипендію, що працюють неофіційно, також можуть заповнити анкету. Якщо у минулому були прострочення – не біда, головне, щоб вони були погашені.

 

Для отримання грошей на Новий рік потрібно небагато особистого часу, а також:

  • комп'ютер або телефон із доступом в інтернет;

  • 2 документи – ІПН та паспорт;

  • номер особистої картки.

Оформивши кредит онлайн на картку в компанії «РеКредит», ви зможете провести майбутні зимові свята саме так, як мріяли. Не варто перейматися тим, що зараз немає грошей, не псуйте собі настрій, просто візьміть гроші на свято в кредит і проведіть Новий рік із задоволенням.