Шановні клієнти!
З 24 лютого по 24 березня наша компанія оголошує кредитні канікули для своїх клієнтів.
У цей період штрафи за несплачені платежі не нараховуватимуться.
Дія кредитних канікул може буде подовжена в залежності від ситуації в Україні.

Бережіть себе і своїх рідних! Віримо в перемогу України!

Що таке рефінансування мікропозик

Що таке рефінансування мікропозик

Коли гроші потрібні терміново, і це невелика сума, то виручають мікропозики. Але діяльність фінансових організацій в цій сфері не до кінця врегульована в Україні, тому людям видають кошти під високі процентні ставки - до 1000% річних на термін 2-4 тижні. У житті трапляються неприємності, коли оплатити борг немає можливості, в цьому випадку позичальникові допоможе термінове рефінансування мікропозик.

Рефінансування та перекредитування? У чому відмінності?

Послуга рефінансування мікропозик - операція, яка має на увазі під собою погашення старої заборгованості за рахунок оформлення нового кредиту. Окремим випадком рефінансування мікропозик без застави вважається перекредитування позики, коли змінюються лише умови оплати за позикою.

Як пропонують рефінансувати мікропозики на вигідних умовах в банках і МФО:

  • без застави майна;
  • з продовженням терміну погашення кредиту;
  • зі зменшенням ставки;
  • з наданням за договором пільгового періоду.

Якщо у Вас сталися фінансові труднощі, то не варто чекати на прострочення, а краще зверніться до свого кредитора, щоб він переглянув умови кредитного договору. Зазвичай МФО і банки зацікавлені, щоб позичальники платили, так що вони швидко узгодять перекредитування. Якщо свою фінансову установу допомогти не хоче, то терміново оформляйте рефінансування мікропозик в іншій організації.

Переваги рефінансування

Якщо у Вас хороша кредитна історія, то можна звернутися за рефінансуванням мікропозик без прострочень в банк. Умови нової позики можуть бути різними, залежить все від політики кредитного закладу. Потрібно буде заповнити заявку онлайн на отримання позики, принести документи. Вам можуть запропонувати низький відсоток і великі терміни по оплаті заборгованості. В іншому випадку запитуйте рефінансування мікропозик з поганою кредитною історією в МФО, але гроші видадуть тільки в тому випадку, якщо немає активних прострочень.

Ось ряд плюсів рефінансування мікропозик онлайн:

  • Можна зняти обтяження з застави - квартири, машини. Підписується звичайний кредитний договір, а застава переходить у власність клієнта.
  • Простіше стає оплата позики. Часто клієнти з'єднують пару або більше кредитів в єдиний пул, а після закривають борги в одну дату.
  • За допомогою рефінансування мікропозик навіть безробітним можна взяти позику за зниженим відсотком. Іноді легко домогтися зниження ставки на 1-3% в рік.
  • Зменшення розміру щомісячного платежу, якщо збільшити термін оплати договору на пару років.
  • Зміна валюти погашення. Це актуальна послуга через економічні змін в країні.

Пам'ятайте, що рефінансування кредитів і мікропозик з простроченням дозволяє вирішити проблему тільки на деякий час. Якщо у людини систематично виникають фінансові труднощі, то не варто шукати, як і хто допоможе рефінансувати мікропозики, простіше переглянути потребу в позикових коштах і доцільність їх витрачання.

Чи можливе рефінансування мікропозик з простроченням?

Українці намагаються звертатися за онлайн рефінансуванням мікропозик з простроченням в таких випадках:

  • Зростають прострочені відсотки за позикою.
  • З'явилися фінансові труднощі, а ставка по кредиту непосильна (зазвичай намагаються рефінансувати мікропозики онлайн в МФО).
  • Вдалося знайти кредитну організацію, яка підказала як вигідно рефінансувати мікропозики з простроченням, щоб швидше вийти з боргової ями.

Отримати позитивне рішення по заявці на рефінансування мікропозик онлайн просто, якщо довести свою фінансову спроможність. Для цього банки зазвичай просять ряд документів і висувають певні вимоги.

До них можна віднести:

  • Довідку про доходи за останні півроку, тому тут безробітним не допоможуть.
  • Документи про наявність власності.
  • Документи про швидке одержання гарної спадщини - рухомого, нерухомого майна.
  • Наявність платоспроможних поручителів з високим офіційним доходом і нерухомістю.
  • Перевірку якості кредитної історії. Якщо знайдуть огріхи, то можуть відмовити в реальному рефінансуванні мікропозик і порадити підвищувати рейтинг кредитоспроможності.

Якщо потрібно отримати рефінансування позик в МФО, то ті зазвичай просять спрощений пакет документів. Більшість з них в Україні пропонують свої програми кредитування для допомоги позичальникам з проблемною заборгованістю.

Як рефінансувати позики в Україні

Якщо вирішити питання з простроченим боргом через свого кредитора не виходить, то шукайте новий банк і МФО. Якщо у Вас є своє майно, то можна передати його в борг кредитної організації. Деякі МФО навіть видають кредити під заставу машини або ПТЗ. Умови за заставними кредитами зазвичай вигідніше, ніж по беззаставним позикам. Це гарантія для мікрофінансової компанії, що клієнт точно виплатить позику, тому ставка і термін оплати більш лояльні.

Коли немає майна для передачі в заставу, то пошукайте МФО, яке рефінансує мікропозики на вигідних умовах. Наприклад, послугу рефінансування кредитів пропонує фінансова компанія «РеКредіт». Вона намагається бути для клієнтів партнером, фінансовим плечем, на яке можна буде спертися в разі важкої життєвої ситуації. За рахунок спеціально розробленої програми у клієнтів з'явився шанс поправити свій кредитний рейтинг.

«РеКредіт» - єдина в Україні фірма, яка спеціалізується на рефінансування позик на суму до 100 000 гривень. Взяти трохи грошей можна для погашення різних видів кредиту - іпотеки, кредитної картки, автокредиту, споживчого або підприємницького позики. Ставка в цьому випадку буде всього 7,5% на місяць, що на порядок нижче, ніж в українських мікрофінансових організаціях. Понад 75% заявок менеджери «РеКредіт» узгоджують саме для погашення заборгованості по мікропозикам, отриманим в інших МФО.

Як рефінансувати мікропозик через сервіс «РеКредіт»:

  1. Необхідно на головній сторінці знайти калькулятор.
  2. Вибрати там термін оплати і суму кредиту.
  3. Заповнити заявку на кредитування, вказати особисті дані.
  4. Дочекатися відповіді системи.
  5. При позитивному рішенні підписати договір-оферту.
  6. Протягом хвилини після підписання договору гроші з’являться на карті банку.

У цій компанії видають гроші на погашення невигідних кредитів з 9:00 до 18:00 без урахування свят і вихідних днів. Процедура заповнення заявки спрощена, на неї Ви витратите не більше 2-4 хвилин. Анкету можна залишити відразу на сайті без відвідування офісу компанії «РеКредіт». При бажанні можна не тільки погасити старий борг, а й добрати частину нового кредиту на будь-які цілі. Платіж по кредиту може залишитися незмінним, але позичальник отримує додатково гроші.

Як варіант, можна отримати рефінансування мікропозик через ломбарди. Для цього в обов'язковому порядку знадобляться документи і заставне майно. Якщо потрібна велика сума грошей, то доведеться закладати машину, для дрібних кредитів досить музичних інструментів, спортивного інвентарю, ювелірних виробів, електронної техніки та наручних годинників. Сума отриманої позики буде залежати від оціночної вартості застави, а ставка - 0,5% -1% в день. Це досить дорогий варіант.

Необхідні документи для підтвердження

Рефінансування може стати виходом зі складної ситуації з кредитною заборгованістю. Звертатися за новим кредитом в банк або МФО - вирішувати Вам, важливо для початку ознайомитися з умовами кредитування, порівняти їх плюси і мінуси. Сервіс «РеКредіт» пропонує зручні та вигідні умови для клієнтів, у яких висять дорогі позики, взяті в банку або інших установах. Наша програма дозволить не тільки виправити кредитну історію, а й підвищити рейтинг кредитоспроможності.

Запросити потрібну суму грошей через сервіс на карту можна на роботі чи вдома. Для цього в заявці онлайн слід вказати свої дані, прикласти до неї ІПН і свій паспорт, а після - відправити анкету на розгляд. Плюс «РеКредіт» в тому, що всі запити сервіс розглядає вручну, тому жодна ситуація не залишиться без уваги.