Шановні клієнти!
З 24 лютого по 24 березня наша компанія оголошує кредитні канікули для своїх клієнтів.
У цей період штрафи за несплачені платежі не нараховуватимуться.
Дія кредитних канікул може буде подовжена в залежності від ситуації в Україні.

Бережіть себе і своїх рідних! Віримо в перемогу України!

Споживчий кредит на відпустку

Споживчий кредит на відпустку

Більшість людей намагаються планувати відпустку заздалегідь, багато цілий рік збирають гроші на поїздку в спекотні країни. З ростом цін не завжди виходить зробити задумане, буває, що тільки в турагентстві розумієш, що на обраний тур не вистачає пару тисяч гривень. В результаті доводиться шукати готель з більш низькою категорією, вкорочувати термін поїздки, вибирати номери подалі від моря, економити на харчуванні. Але вихід є - це кредит на відпочинок, тоді все пройде так, як ви і мріяли.

Чому українці вважають за краще відпочивати в кредит

Щорічно кількість українців, які беруть кредит на відпустку, зростає в рази. При цьому експерти вважають, що співпраця агентства і банку має перспективу. Для середніх і дрібних компаній це взагалі плюс, так як в невеликих містах важко залучити клієнтів.

Багато турагентства пропонують взяти кредит на відпустку в розстрочку. Такі послуги доступні для туристів, у яких гарна кредитна історія. Досить мати при собі паспорт та ІПН для покупки путівки. Так намагаються працювати великі компанії - TUI Ukraine, «Пегас», Tez Tour, Top Travel.

Ось ряд причин, чому наші люди намагаються взяти споживчий кредит на відпочинок:

  1. Немає сил і енергії, тому потрібне термінове перезавантаження.
  2. Борг з відсотками невеликий, тому після повернення додому буде легко його закрити.
  3. Немає можливості чекати і збирати гроші, тому що кошти в потрібному розмірі будуть збиратися довго.
  4. Випав шанс відпочити по гарячій путівці, а потрібної суми на руках немає.
  5. Незабаром планують отримати премію, так що можна буде одним платежем сплатити відпустку в кредит.

Українці, якщо судити з досвіду попередніх років, шукають, де взяти гроші на відпустку в банку зазвичай в липні-серпні.

Особливості кредиту на відпочинок

Для оформлення споживчого кредиту на відпустку готівкою не потрібно збирати багато довідок, так як пакет документів мінімальний. Але це стосується невеликих сум - 10 000 або 20 000 гривень. Умови цілком прийнятні, так як це стандартний споживчий кредит для позичальника. Не потрібно оформляти договори страхування, шукати поручителів. Головне, мати хорошу кредитну історію, високу зарплату. Як Ви розумієте, не у всіх жителів України такі хороші показники, багато хто отримує неофіційний дохід.

Отримати гроші для оплати путівки можна 2-ма способами:

  • У туристичній фірмі, яка співпрацює з банками. Там можна заповнити анкету на кредит, дочекатися відповіді, уточнити ставку, форму погашення і переплату. Договір оформляється відразу на місці.
  • У банку. На це потрібно витратити трохи більше часу. І не факт, що там дадуть потрібну суму кредиту.

Крім цього, можна звернутися в банк за кредитною карткою з уже схваленим лімітом. Це дозволить спланувати витрати, борг можна повертати поступово, не навантажуючи свій бюджет.

Де вигідно взяти гроші на відпустку

У багатьох банках важко отримати позитивне рішення по кредиту, а до деяких не хочеться навіть звертатися. Є можливість звернутися в МФО в Україні, але там дають великі суми до 15 000 гривень без відмови тільки своїм людям, нові клієнти можуть розраховувати на 2000-3000 гривень і все. При цьому переплата по позиці становить від 700% річних, які потрібно заплатити конторі. Допомогти з відпусткою може фінансова компанія ReCredit (ТОВ «Кредітсервіс»). Видаємо кредити на різні цілі - відпочинок, лікування, ремонт авто, купівлю товарів. Знаходимося в Києві в БЦ «Хвиля».

Чому ми:

  • Вимагаємо мінімум документів - ІПН та паспорт.
  • Видаємо споживчий кредит на відпочинок в розмірі до 100 000 грн.
  • Термін оплати - 12 міс.
  • Відсоток - 0,25% в день.
  • Гроші надаємо бізнесу і фізособам.
  • Можливе онлайн кредитування до 30 000 гривень.

Щоб оплатити вартість путівки, не потрібно надавати заставу, шукати хороших поручителів або підписувати страховку - все як у банку, але у нас є перевага - видаємо гроші тим людям, у яких раніше були прострочення до 30 днів (за умови їх повного погашення - це важливе правило). Банки намагаються не співпрацювати з такими клієнтами, сиплють відмовами.

Оформити позику можна онлайн, для цього людині потрібно вказати термін і суму кредиту. Протягом години з Вами зв'яжеться представник ReCredit, щоб обговорити умови угоди. При позитивному рішенні можна підписати договір онлайн (при сумі до 30 000 гривень) або в нашому офісі (відділенні «Нової пошти»), якщо хочете взяти більше грошей. Також плануємо запустити підписання договору в магазинах Vodafone (стоїть завдання в найближчих планах). Після підписання договору гроші відразу з’вляться на вашій картці. Погасити заборгованість пропонуємо в терміналах «ПриватБанку», в касі будь-якого банку, за допомогою функціоналу онлайн-банкінгу або на сайті нашої компанії.